Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttmarknad


Du befinner dig i en arkad
Där kött, souvenirer och badlakan
hänger på rad

Du pressas fram av folk och fä
blir forcerad
och till marken du faller,
med skit och blad nu förenad

Du reser dig upp, blir uppjagad
Allt omkring blir tyst och lugnt
gatan är nu otrafikerad

Du vänder dig om och ser omkring
hela situationen var oanad
Men komiskt nog står du där och ser ut
som en grönsallad

Du börjar förstå, nej du är övertygad
att något är på lut
detta gör dig förargad

Du tänker på den händelse som är
ouppklarad
Då tjurar springer mot dig nu
och du blir jagad

En ljusning finns bortom nästa byggnad
och du kan ta dig ut
helskinnad

Men längst där borta finns en
barrikad
Du undrar vad som satte stopp

- det var jag




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 15:23



Bookmark and Share


  stronza
vilken härlig rytm du har i denna! bra skrivet, jättebra
2007-11-14

  Lasseman VIP
Phuu! som en rafflande jakt!.. bra skrivet
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina