Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kallas helvetet

jag ser er där
i den plats som kallas helvetet
av vissa
ni är lika
som kloner
ni kallas fjortisar av alla
utom er själva

och för varje steg jag tar i
den ekande korridoren
känner jag blickarna som
långsamt dissekerar mig
som en död hamster

och jag tittar in i ögon
som brukade le
men som låtsas att de inte
känner igen mig längre

Jag ser er där,
dom människorna
jag brukade känna
Ser era ögon
som brukade le
på den plats
som kallas helvetet av vissa
och
skola
av andra




Fri vers av Ai
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 15:35



Bookmark and Share


  pinkprincess
du vet exakt hur det var för mig.. jag är ledsen om det är så för dig för den är riktigt riktigt bra skriven.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ai