Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan att vara kär men att inte ha den man tycker om hos sig..


du är mina kläder

hösten övergår till vinter,sakta men kallt
löven faller,vinden blåser isande,ja nu kommer kylan det märks överallt
jag sitter inomhus,tittar ut och ser ett löv dala mot marken
allt som finns kvar nu är barken
det är så jag känner mig nu,ensam och naken
minuterna övergår till timmar men än är jag vaken
kan inte sova,du är inte här,kan inte ens blunda för en stund
vill drömma mig bort,tillsammans,hand i hand,du och jag i en lummig lund
undrar om du drömmer om mig,om du tänker som jag
snart spricker solens strålar fram igen och nu nalkas en ny dag
men ett leende letar sig över mina läppar,för jag vet
jag vet att jag kommer få byta ord,meningar och luft med dig nån gång
kanske inte idag,kanske inte imorgon men väntan känns ändå inte evigt lång
för du finns där ute,vi kommer ses snart igen,min käraste vän
kanske kan de va så att just du fångat mitt hjärta av alla världens män
kärlek är en underbar känsla,ett underbart ting
fyller kroppen med lycka,liksom trädets sista löv flyter man handlöst omkring
dagen är slut,mörkret lägger sakta sin svarta slöja över himlen åter
ensamheten och nakenheten finns där igen,mitt hjärta de gråter
vill ha dig hos mig,håll mig nära och tätt intill
viska i mitt öra söta små ord,luften stannar,står ljuvligt still
när du är hos mig är jag ej ensam mer,din kropp är mina kläder
jag fryser inte,är inte kall,oavsett väder




Fri vers av ~maria~
Läst 622 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-06 17:31



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket vackert
2008-04-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Du är verkligen duktig på att beskriva känslor!!!!
Härlig text som får mig att le.
2008-01-12

  Patrick K
vackert och kärleksfullt!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

~maria~