Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan dig..


är det fel?

hur länge ska man behöva vänta?är väntan förgäves?hur ska man veta?
väntar på att någon ska ta en med storm,denne någon kommer aldrig,är det meningen att man ska leta?

kom och ta mig med storm,ta andan ur min kropp,få mitt hjärta att slå tusen fallt
snälla någon,hitta mig och visa mig kärlek,världen och allt

en lätt beröring,en tunn kyss,så lite men så mkt värt
ge mig ditt hjärta så skall jag vårda det ömt och hålla det kärt

i gengäld ger jag dig mitt hjärta,min kropp,ja hela mig
är de fel att längta efter att få höra ,jag älskar dig?

så du någon,snälla kom,kom och ta mig med storm och gör mig kär
jag kommer fortsätta vänta,sitta ensam här




Fri vers av ~maria~
Läst 529 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-06 17:43



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
En sanslöst innerlig längtansdikt som jag bokmärker såklart!!!!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

~maria~