Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig inga falska förhoppningar


Lova inte att du senare ska ringa
om du inte är säker på att du kommer hinna

Förklara inte att du kommer skicka ett sms
glömmer du så gör du mig riktigt less

Säg inte att dina komplimanger var på skämt
då har du på ett ögonblick min lycka vänt

Säg inte att du kan tänka dig utveckla vår relation
innan du är beredd att lämna din player-tron

Intala mig inte att jag är den enda
när det finns fler tjejer i ditt intresse inklämda

Kalla mig inte för din vän
när du inte prioriterar mig som en




Fri vers av Susanna
Läst 1219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-04 19:07



Bookmark and Share


  Lollipop
Otroligt bra innehåll! Håller verkligen med det du skriver och får frma i dikten!
Applåd!
APPLÅD!
2007-09-23

  Havsjungfrun
Yes..så bra skrivet..kram
2007-03-10

  swimsus@gmail.com
tusan...detta var verkligen BRA! Som nämt nedan, gillar rimmen...Favoriterna..
*Relation-player tron*
*vän-en*
och med sådant klippt o skuret innehåll..
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna