Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geléhjärtan






jag är så trygg
så väldigt trygg här
för din famn är varm
ja lika varm som du

och du tar hand om mig
tar hand om oss
för du bryr dig
ja du vill att det ska vara vi

jag står vid din sida
vid din sida och ler
för tänk att vi är tillsammans
ja nu och för alltid

och du älskar mig
älskar mig så det gör ont
för kärlek är starkare än stål
ja kärlek är större än allt

jag vill ha dig
vill ha dig för evigt
för ingen har sett mig så mycket som du
ja sett allt det jag är

och du accepterar precis allt
accepterar varenda brist
för inget kan krossa oss nu
krossa den kärlek vi har




Fri vers av Elie
Läst 669 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 18:45



Bookmark and Share


  Freeman
Du skapar ett begär efter att få läsa dina hoppfulla och kärleksvarma ord, man blir sittande framför skärmen med en känsla som stannar länge...tack för allt vackert du ger och delar! <3
2007-11-12

  Daniel_78 VIP
känslomässigt blir jag varm av dikten
o lite mjuk inombords, det är bra betyg.
den utstrålar glädje, ärlighet
och omtanke tycker jag.

uppläget fungerar bra
upprepningarna av orden gör mycket
(o ja vi gillar ju upprepningar ;)
du håller dig också inom en liten
ram och får en jämn och likformig
läsning i varje stycke.

fint o bra jobbet :)
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elie