Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansa med mig

Ett två tre
jag dansar i helvetet
lockelsen är för stor
vartenda steg är bitterljuvt
farligt
och jag älskar det

Et två tre
varje steg bränner, ilar
jag dansar på is och
eld
på samma gång
isen smälter
och elden kyls ner
det blir tilldragande
vackert
underbart

Ett två tre
trots att jag valsar
graciöst, lätt
på tå
är varje steg
smärtsamt tungt
och det är inte bara mina fötter
som jag sviker

Ett två tre
helvetet är inte under marken
i en tredje dimension
det är här
på dansgolvet
i en förrädisk
vals

Ett två tre
perfekta dansssteg
till perfekt musik
tar mig ifrån gårdagens
hysteri i fullkomligheten
och gör min morgondag
halvdan
perfekt, i mina måttmätt
även om jag måste dansa
en fruktansvärd vals
idag

Ett två tre
dina ögon glittrar
i månskenet
och jag måste dansa
trots att det gör ont
sveket är igång
i tretakt
Ett två tre





får jag lov?




Fri vers av RutigKjol
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.