Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga stunder


Lyckliga stunder
märks inte förrän de är
överspelade




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 19:12



Bookmark and Share


  Erik L
Så sant så. Just varför vi ska vara måna om och vårda nuet. Bra skrivet!
2007-11-06

  charlotte hedendahl
Nej,så är det nog! Det gäller att hålla fast vid de stunderna!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP