Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha en vinter med dig

Jag vill ha frost
på mina handleder
och frost i mina ögon.
Så att du kan
smälta bort den.

Jag vill kyssa dig
med snöflingor i mitt
hår och låna dina
vantar när jag fryser
om händerna.

Jag vill att vi ska
bygga en snögubbe
mitt i natten och sedan
upptäcka hur den
ser ut när det ljusnar.

Jag vill att du ska
hålla om mig medan
vi går på julpyntade
gator och skrattar åt
alla tomtar.

 

 


Jag vill dansa på
en riktig
is med dig.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 21:24



Bookmark and Share


  Sagolik trollunge
åh. underabara vinter. Kom nu!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka