Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har upptäckt
att det är mysigt att
pussa på din haka
underifrån.

Och att dina
läppar hypnotiserar
mig när du
spelar gitarr.




Novemberinseenden

Jag har börjat
se från dina vinklar.

Och jag ska verkligen
ha kontroll över mina
känslor nu
i November för vi vänder hemåt när
jag fryser och
vi tänder lampan när mina tankar
skrämmer mig
.


Att jag är som
en porslinsdocka
är ju inte ditt fel.

Och bara för att lögndetektorn
inte nekar att jag älskar
dig
betyder det inte att du inte
känner.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 21:28



Bookmark and Share


  octobertragedy
gud vad mysig (: älskar liksom inledningen med
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka