Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

 

 

Sittande i gisten eka

på öppet hav

Skänker en tår

åt minnet du gav

 

Lägger en svart ros

på krusig yta

Väntar och ser

havets tålamod börjar tryta

 

Kedjan kring min hals

lättar sitt grepp

När havet slukar rosen

som förlist skepp

 

Med ett ensamt blad

följande havets vågor

Lättnaden känns stor

då sorgen sätts i lågor

 

Lämnar

ny luft att andas

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-06 22:42



Bookmark and Share


  Thommy
Du har bra flyt i din vackra dikt, den verkar befriande ( även på mig som läsare)
2007-11-09

  Bjarne Nordbö
Hoppfullt och oändligt vackert.
2007-11-08

    Lillemor
Vackert fint om att
ta nästa steg..
Fina metaforer
i fin form
Applåder!
2007-11-08

  Freeman
Vad härligt att få läsa något så fint av dig igen, att se dig tillbaka!

Grattis till att ha hamnat på listan över läsvärda texter idag! --<-<<@
2007-11-08

  issac.a.m
innerligt berörande text! ...
2007-11-07

    Lindizz
mycket skör och vacker poesi. Underbart avslut på texten.
2007-11-06

    ej medlem längre
\"Kedjan kring min hals

lättar sitt grepp

När havet slukar rosen

som förlist skepp\"

Fastnade för dessa helt underbara rader:)
Vackert poetar du vännen!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen