Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första mötet

ligger i min säng..klockan tickar på

mina tankar vandrar tillbaka till när vi möttes,du och jag


en första blick,ett första ord..

spänningen och nervositeten låg tung i luften

en första kram,en första hälsning..

pirret i magen gjorde sig påmint

ett första leende,en första kyss..

hjärtat visade att det levde

ett första farväl,en första saknad..

min kropp visade att den kunde känna längtan


ligger i min säng..klockan tickar på

tankarna började vid dig,tankarna slutar vid dig

undrar när vi ska mötas igen?




Fri vers av ~maria~
Läst 591 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-06 23:49



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skön dikt för möten och känslor som blir !!!
2008-05-23

  "Silver" VIP
Fångar verkligen den där första känslan.

\"min kropp visade att den kunde känna längtan\"

Visst är det så, gott skrivet!
2008-02-10

  Just Emotions
åååh detta känns vääääl igen...
underbar text.. applåder*
2007-11-07

  Bodil Sandberg
Tusen tack för att jag fick ta del av denna jättefina dikt om de vandrande tankar ....det första mötet..aldrig glömde man väl det!!!!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

~maria~