Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men var?

Dimman under mina ögonbryn
gråter av förtvivlan
och låter mig se vad som sker
Vad som kommer
Vad som gått
Men vet vet var min fot
nu har landat?




Fri vers av Cedea
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cedea
Cedea