Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra Ess



Våra barn = våra fyra ESS och ALLA är de HJÄRTER ESS!

Äldsta HJÄRTAT är Joakim

Rebecka som har det rätt kämpigt ger vi
alla lycko-KLÖVER för lycka till i livet framöver

Cecilia tonårs-DAM som det minsann är RUTER i ;)

och Rasmus som nu är tre år
och som ger oss alla SPADER ibland

*skratt*




Fri vers av Therés
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-07 14:41



Bookmark and Share


  Just Emotions
hihi finurligt skrivet med mycket kärlek!!!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!