Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort ögonblick av längtan efter snö (det är blått ute nu, men det finns ingen snö som gör det blåa vackert) och jag tar bort den snart.


Blå


Vill att värden ska bli blå
sådär vacker blå som den blir av snön

När det är mörkt
men inte för mörkt

När det är stjärnklart
och molnen jagar varandra som mörka skuggor


Då värden är blå
av snö
och kyla
och varm choklad framför öppna brasor

Då mår jag bra



(sådär bra som du aldrig får mig att må)




Fri vers av CaPsyco
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-07 16:09



Bookmark and Share


    amorfati
Jag tycker övergången är bra, från naturhyllningsdikt till klagosång. Fint.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco