Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg är smärta. Saknad är smärta. Längtan är tomhet. Utan framtid.


Tomhet är utan framtid


Det finns ingenting
att se fram emot

Det väntar mig inget
som inte är förutsägbart

Krafterna räcker inte
till ständig gråt

Längtan har slagit rot
och är inte längre gäst

Utan mål blir längtan
enbart tomhet

Jag kan inte vara
tacksam över att
jag blev kvar
när min älskade
dog






Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-07 20:20



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Dessa rader berör på djupet! Känner med dig min vän!
Kram Charlotte
2007-11-08

  * Ammi *
sorgligt att läsa .. vet faktiskt inte vad jag ska säga, ord som klingar tomt hos dig, fraser ? jag känner med dig, och säger ge inte upp vännen
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP