Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men om jag kunde skrika, skulle det hoppa ut en groda ur mitt hjärta?

För denna groda
Så ful
Så ful
Med kronan på sned
och tankarna flygandes runt huvudet
som
som dig egentligen

Och om jag nu skulle skrika på dig
Vad skulle du säga då?
Skulle du bara stå där
som jag står här nu
med en groda klottrat på mitt hjärta

Och mina fingrar är kalla
Frusna, stela
Och jag har aldrig kunnat spela gitarr
Men jag har nog alltid velat
And if...
Om jag slutade tänka på engelska
och sen översätta
Skulle jag då förlora all min charm
om jag nu har någon som är något aktuell, för den delen

Men tillbaka till grodan
Är den så ful egentligen?














- Eller är det bara jag?




Fri vers av eliza
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 21:11



Bookmark and Share


  Siripiri
Den här texten gillar jag så sjukt mycket.

\"Med en groda klottrat på mitt hjärta\" Att man kommer på en sådan sak!
2008-03-09

  mollypop
Du, dina texter & grodor i mitt <3!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

eliza