Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon bad mig idag förklara varför jag jämnt får panik över allt, så då kom jag fram till en föträfflig jämförelse...


På en tunn tråd

Varje dag
balanserar jag på min tunna tråd.


Jag har inga ballerinaskor.


Allt som händer omkring mig
är vindpustar.


Jag har dålig balans.


Så jag börjar vifta med armarna.
Hyperventilerar och darrar.

Du var ingen vindpust.


Du var en stormvind.






Fri vers av Kaylie
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-07 23:12



Bookmark and Share


  Koikoi
Den här tycker jag verkligen om. Fin jämförelse, och jag gillar de kursiva insticken.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie