Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång från mörkret

mörknar
växterna fryser i hjäl
livet går förbi mig


enda hoppet
är orden

det är torftigt
men det räcker





Fri vers av Tteresia
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-08 00:08



Bookmark and Share


  Tina Q
Den här gillar jag - mycket!
2007-11-25

  Inkarasilas
Oh my, heavy shit, och aj det låter bra.
2007-11-08

  Michaela Dutius
ja det räcker långt -vacker text som berör på djupet
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia