Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett djupt andetag


Höstpromenad

I skogen
på stigen
jag möter en kvinna i grönt

Säger

däruppe
ovan molnen

skiner solen






Fri vers av vera gade VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 08:11

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
just så
optimistiskt och dessutom sant
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP