Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En person jag inte känner har via sajter tagit min adress och skrivit till mig. Det har för det mesta varit trevliga mail, men plötsligt kommer det in anklagelser, missförstånd, sådant som man inte orkar med i min situation. Att vi båda har sorg komplicer


Hon krympte mitt livsrum


Trevliga mail
fyllda av omtänksamhet
mot någon man inte känner
var ovant i början

Efter första anklagelsen
från henne om att jag
hade missförstått något
i hennes beskrivning

kände jag för första
gången att jag mådde
dåligt av kontakten
och borde ha dragit mig ur

Det reddes upp och jag
lät det gå tills nästa gång
och jag blev så upprörd
över att hon passerar gränsen

Hon kontrollerar
allt jag skriver
och jag mår dåligt
av att behöva kämpa
om mitt livsrum

Ska man behöva
gömma sig
bli anonym
för att få ha
sin integritet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-11-08 08:46



Bookmark and Share


  * Ammi *
tråkigt! du kan spärra personen i din email .. och byt ut ditt namn till ett nicknamn så slipper du sånt här, det är du inter förtjänt av. många kramar till dig
2007-11-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag känner igen mig i det här, men då var det en man
som skrev.
Otroligt kvävande.
Det enda möjliga är att byta mailadress, tyvärr, om det fortsätter//B
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP