Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma


En insikt allt klarare
för varje andetag
Det jag möter...
ödet - det är jag

Sällan oförskyllt,
för varje rågat mått
Den frukt jag skördar
är vad jag själv har sått

Här gäller \"sådd och skörd\"
så ödmjuk i vetskapen
jag tänjer mina mått
- och skrotar mina vapen...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-19 16:28



Bookmark and Share


    Bim
..tycker om den här.Hälsn.Bim
2007-12-07

  Tabes
O, så duktig du är. Jag vill köpa din diktsamling. Vilket förlag väljer du att ge ut den på?
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena