Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

landet ingenstans, ta med mig dit, låt mig leka som barn gör, låt mig göra vad jag vill, låt mig var

mig själv

det är dax att du lär dig att jag inte kan vara någon annan




Fri vers av Chanel
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-11-08 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel