Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.__.


livet\'s målande bild av ingentingsalls,

känslor,
högts obeskrivliga
- det är vad vi kallar kärlek.

värme,
en eld som brinner inuti dig.
- det är vad vi kallar passion.

obehag,
ofattbara&obegränsade
- det är vad vi kallar smärta.

tårar,
osynliga som synliga
- det är vad vi kallar sorg



men hur kan vi egentligen veta?
hur kan vi vara så säkra?
för det man inte vet, lider man ju inte av.
hur kan vi va så säkra på, att
känslorna faktiskt existerar?




Fri vers av Chanel
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 14:41



Bookmark and Share


  Junibarn
Coolt skrivet.
2007-11-09

  Michaela Dutius
Vi är så säkra därför att vi härbärgerar dessa känslor.
Bra skrivet!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Chanel