Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm


Och du kom
från någonannanstans
Berörde endast flyktigt
så mitt sinne
Gav mig förnimmelse
men ej fysisk
het beröring
Väckte längtan
sorg
och oro

Fylld av
evighets
tomhets
smärta
går jag vidare
någonannanstans
Men aldrig
att vi möts på vägen
?




Fri vers av Marita Persson
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 16:45



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Så enormt vackert och vemodigt du poetar kära poetissa!!!!
2007-11-13

    snöö
En vacker dikt. Väcker tankar och beröring.
2007-11-12

    JJ VIP
Den är riktigt magiskt vacker! Det måste vara något med rytmen!
Jag läste den högt texten har en liksom inbyggt i sig att hitta rätt tonläge! Slutet är suveränt, lite konstaterande sorgligt! Applåderar och bokmärker om det är ok. Mvh. JJ.
2007-11-08

  Jan Linderoth
Flytande melankoli. Ibland möts man inte ens om man vänder tillbaka. En riktig bluesdikt!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson