Det talades om platsen
som inte fanns
tiden som försvann
rum utom sin tid
livets elixir

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talades om platsen
som inte fanns
tiden som försvann
rum utom sin tid
livets elixir




Gastens dans

 

Ögon av tårar

tårar av funnen tid

en evig kamp

kampen om trohetens land

landet som inte fanns

 

besökte en gång ett hus

ett hus vid en äng

nära en glänta

där fann jag mig stående

bärande hans smärta

 

ljuden genom dess väggar

framförde dess ljus

ljuset av gångna tiders rus

 

hjälten bland gastar

en galen mans utopi

anden dansande i sitt vakum

dansen som aldrig fann

ett slut

 

med morgonstjärnans ljus

framför min skugga

lyssnade till viskningar 

fann kraften

att lämna deras sjuka plats

 

 

 

 

 

 

med stjärnan som mål

jag dansar med gastar

i de förlorades land

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 843 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-08 19:14



Bookmark and Share


  Vind
Också en gåva att få/kunna deltaga och samtidigt ta sig ut. Lite folkloremystik över detta möte. Fina slutrader.
2007-11-27

  Leif Furstedt
Sagolik, mystik och skön.
2007-11-08

  VITRIOL
Jag menar Stjärnstatus.
2007-11-08

  VITRIOL
*Stjärnsatus på alla nivåer*
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius