Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrum


allting sker i väntrum

allting tiger


färgerna samlas just där




Fri vers av Lena.Tjärnberg
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-11-08 19:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Talande haiku som berör
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena.Tjärnberg
Lena.Tjärnberg