Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just nu dold men i vetskap


Rödaste tråd

Den röda tråden fortsätter att löpa
mellan mina nu blödande fingrar

Finner inget stopp
ingen början och
analyserandet tröttar ut mitt sinne


Vad verkar för min väg

Vad strålar så nära utan att avslöjas

Vilken tråd ska färgas härnäst


Jag tittar men just nu ser jag inte
Blundar och fortsätter att andas in
allting är precis som det ska




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-11-08 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson