Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att släppa på sig själv, släppa in och visa sitt rätta jag. Barriären är ofta hög och svår att sänka. Var aldrig rädd.....


KänsloBarriär

Ångest är bara en svaghet som lämnar kroppen
Men du... du glimmar till, biter dig kvar...

Klipp luggen, se mig
Se mitt gensvar...

Döm mig utifrån den jag är
Inte för vad du tror mig vara...

Släpp barriären
Släpp in mig
Ge dig hän bara...

Låt mig få stryka dig över din kind
Mitt Hjärtegryn \"Lille\"...

Låt mig få visa vem jag är
Du min favvis \"Kille\"...












Fri vers av BoingBoing
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-11-08 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing