Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg och saknad kräver allt och för mig till den yttersta gränsen av vad jag orkar med.


Yttersta gränsen


Ytterst på
yttersta gränsen
når man nästan
fram till allt eller inget

En millimeter till
och jag faller
stupet
kändes nära

Gränstillståndet
passerades
av några
omtänksamma
ord




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 22:11



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Mmm...tänk va lite kan betyda mycket...
2007-11-09

  charlotte hedendahl
Några vänliga ord ,betyder så mycket!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP