Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 2 - restriction

 

hon drog en linje           
väntade                         
         att himmel och hav föddes     

slog ut sitt bröst           

 till ett segel      




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-08 22:20



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag hittar inte ord för vackerheten i dina ord../B
2008-01-09

  Carlita
vilka bilder du skapar med ord, skickligt
2007-11-12

  Bodil Sandberg VIP
Underbar poesi!!!
2007-11-09

  Markattan
En snygg liten poetisk pärla.
2007-11-08

  sister mary
\"slog ut sitt bröst

till ett segel \"

Gillar denna strof mycket!
Hela dikten andas skaparkraft och beslutsamhet - och tål att läsas högt med sköna ljudklanger.
2007-11-08

  aftermath
handgriplig linjedragning
vilka inovationer
bröstet som segel
stiligt
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP