Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontakt bruten

 

semester från livet

packa liten väska

krypa själv ini



den som knackar på

får knacka hårt

 

projektilmessil genom bröstkorg
basebollsträ mot bakhuvud



kanske jag

vaknar då

 

 

 




Fri vers av stronza
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-09 08:41



Bookmark and Share


  ninna
önska få följa med, fyndig text.
2007-11-26

  Stjärnöga
Den väskan vill jag
krypa inuti när vindarna
isar och kylan stramande
biter i bistra november-
mörkret :)

Mycket vackert! :)
2007-11-15

  Doktor Vinter
Ja, kanske du gör det.
Bra :D
2007-11-10

  Sara Boström
Låter skönt! Önskar ganska ofta att jag även kunde ta semester från mig själv!
2007-11-09

  Jan Linderoth
Man kan ju aldrig resa bort från sig själv, men kanske MED sig själv.....alltid är det nån som är nyfiken över innehållet i din väska.
Härliga metaforer och skuggiga tankar.
2007-11-09

    ej medlem längre
vaknar man inte då,
kanske man dör istället.

snygg text.
2007-11-09

  Markattan
Ibland kan det vara av nöden tvunget att packa ner sig själv och bara få vara med sig själv för en stund och samla tankarna. Jag gillar liknelserna i denna din text.
2007-11-09

  Michaela Dutius
Gillar! Fin rytm. och stark symbolik
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar