Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinet i glaset (short version)

 

jag är tom

glaset på diskbänken
bör diskas för hand

att skrubbas slät gör ont




Fri vers av stronza
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-09 09:13



Bookmark and Share


    mellanmjölk
svårt att sätta fingret på det konkreta som är bra, men i sin helhet; mycket bra
2007-11-20

    mellanmjölk
svårt att sätta fingret på det konkreta som är bra, men i sin helhet; mycket bra
2007-11-20

  katt.inc
Intensiv och smärtsam och mycket bra.
2007-11-14

  Carlita
en mer koncentrerad text, som skrubbar till o gör ont
2007-11-12

    ej medlem längre
gillade nog den korta varianten mer.
jättebra.
2007-11-09

  Markattan
Jag gillar den här,
du förmedlar mycket känsla
utan några krusiduller liksom.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar