Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag fixk i huvudet medans jag satt och väntade på bussen, hoppas ni gillar den och kommenter gärna!


Jag är som krossat glas


Städer där en blir liten, och liten vill bli stor.
Alla vill bli en legendar för vi ska alla en gång dö.
Alla vill ha pengar att strö omkring sig, men pengar ger olycka.
Så säg alltid nej, säg alltid nej.
för...

Jag vill betyda lika mycket för dig som du gör för mig.
Och jag vill vara större än det största.
Men jag vill bara vara luft.
Tillsammans blir vi du och jag, och tillsammans blir vi ett.
Och älskling jag är som krossat glas, älskling jag är som krossat glas.

Vi var fria ungdomar i en fängslad stad.
Vi gjorde allt vi ville utan en orsak.
Jag saknar känslan som gjorde att jag flög, men jag är med dig.
Då gör det inget att tiden är förbi.
För bättre tider väntar och jag klyvs mitt itu.
För du tar på mig som ingen annan kan, och jag vill göra allt.
Men du säger att en dag ska du få allt, en dag ska du få allt.
Och...

Jag vill betyda lika mycket för dig som du gör för mig.
Och jag vill vara större än det största.
Men jag vill bara vara luft.
Tillsammans blir vi du och jag, och tillsammans blir vi ett.
Och älskling jag är som krossat glas, älskling jag är som krossat glas.

Och mina känslor brinner, jag vill egentligen bara dö.
Dina händer mot min panna, dina kyssar smälter mig.
Men vi kan försvinna in i varandra och vara kvar där för evigt.
För jag vill bara vara ett, jag vill bara vara ett!

Du vet att jag säger sanningen, du vet att jag gör det.
För jag är bara glas, och du ser igenom mig,
och du ser igenom mig, du ser igenom mig,
du ser igenom mig...




Fri vers av Emil Idre
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-11-09 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre