Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en typiskt världslig fråga, eller?

vad ska vi göra?
när ytterligare ett barn
förlorar
båda sina föräldrar
i AIDS?


vad ska vi göra?
när en undernärd
pojke, visas
på tv;e och vädjar
att vi ska bli
faddrar?



vad ska vi göra?
när en mamma
med en nyfödd
dotter
får ett dödsbesked?


vad ska vi göra?
när klimatet blir
varmare,
vad gör vi åt
djurarterna
som kommer dö ut?


vad ska vi göra?
när jorden är
överbefolkad,
när fler föds än dör?


citerar en författare;
vi dödar barn i kina och skickar köttet till afrika..
så har vi tagit hand om svält och överbefolkning


men jag är rädd att, världen ändå tillslut kommer gå under




Fri vers av Chanel
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 16:54



Bookmark and Share


    Nattviol
först och främst förstår jag
din ångest, det gör man när
man är ung...
det är skitjobbigt att ta all
skit som finns i världen när
man inte har något annat
att referera till, svårt att skaffa
sig distans!
alla frågor som du tar upp är
den här planetens största
tragedier - och orsakade av
människan såklart..
visst sprider sig maktlösheten
inom en!
formmässigt har jag inga
kommentarer - en sån här text
tror jag nämligen kan skrivas
på alla sätt och bli bra ändå!
; ))
2007-11-09

  Junibarn
haha \"vi dödar barn i kina och skickar köttet till afrika.. \"
ljusglimt i det hemska. tänker också så ibland. Men tror du inte vi kommer kalra det? Det finns fler med din inställning där ute, jag lovar.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Chanel