Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten


röster sneglar äter

lämnar

låter sig födas


du drev isen närmare dig




Fri vers av Lena.Tjärnberg
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-11-09 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena.Tjärnberg
Lena.Tjärnberg