Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TPX= förlåt för mitt behov av att höra hemma någonstans


Förlåt, det var aldrig meningen att det skulle bli såhär...men jag vet inte om jag kan hindra mej sj

kanske
var vi aldrig menade
vi finns ju egentligen inte

[men du har mej fortfarande, om du ångrar dej]

jag fattade aldrig riktigt
hur jag kunde falla så hårt
för dej





du fattade ju inte ens varför jag var trollbunden
varför jag älskade dej
du insåg det inte ens

vi var nog aldrig menade
jag är för skör
för bräcklig
för dina misstag
jag klarar inte av
att stå ensam
och jag sätter för höga krav
men jag vill ju så gärna tro
oss
vi
på ömsesidig kärlek



























men den var nog aldrig menad åt mej




Fri vers av Abandoned
Läst 598 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-09 16:56



Bookmark and Share


    Cammo
iiiii, det gör så ONT. Jag känner verkligen med dig och vissa av dina formuleringar gör så jag tappar andan

\"kanske
var vi aldrig menade
vi finns ju egentligen inte

[men du har mej fortfarande, om du ångrar dej]\"

Hur många gånger i mitt liv har jag inte tänkt så??

och det här

\"jag klarar inte av
att stå ensam
och jag sätter för höga krav
men jag vill ju så gärna tro
på oss
på vi
på ömsesidig kärlek\"

Helt underbart skrivet. Det gör verkligen ont! Super bra
2007-11-09

    RebeccaW
Fan, yes, det är jobbigt när det är sådär, känner igen känslan. Bra beskrivet!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned