Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallhöjd



smutsen dämpar fallet

rädslan är för nära


vi anlägger den sista trädgården




Fri vers av Lena.Tjärnberg
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-11-09 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena.Tjärnberg
Lena.Tjärnberg