Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

m

solsken gör ont i hjärtat
som tårar på min hud

krossad, precis som du?




Fri vers av Amfetamina
Läst 727 gånger
Publicerad 2005-05-05 15:01



Bookmark and Share


    Mr. Edward
Älskar den här djupt. Riktigt bra !
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina