Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktaren

Jag må vara konstig,
en framställning i ditt huvud.
Allt jag är, är en tavla,
en fantasi satt inom ram.

Jag visar fram olika bilder,
för var och en som ser på.
Någon ser en bild av sanning,
en annan färger av lögn.

Jag framstår i viss betraktares öga,
som en färglad lögnare men,
Allt jag är, är en tavla,
din fantasi satt inom ram.




Fri vers av sachie
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-09 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra! Känns genuin och har ett bra flöde. Samtidigt fångar du en mental interaktion, symbolik många använder i kommunikation.
2012-10-03

  hero40
Underbart fina och kloka
visdomsord! Du skriver
så bra om att vi alla
bedömer varandra!
Ett intressant tema om
självbild kontra andras
bild av oss. Det kan vara
en uppsjö av olika bilder!
Bravo!
2007-11-11

  issac.a.m
Underbara rader som får mitt sinne att viska..
denna text tycker jag om...
2007-11-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Givetvis så visade det på att jag gillade dina rader..
Många fler borde läsa den,var nog mer vad jag menade...
tyvärr misstolkas kommentarer..
Ja gillar o älskar dina ord!!!//B
2007-11-09

  Betlehemsstjärnan VIP
det finns ingen utom alla hundratals Jag som kan sätta
ett medhållens pekfinger på det här! ! !
O hur i helvees mång Jag finns det!!!¨Kom igen!!!/B
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie