Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ankomst annorlunda

 


ritblocket
under flygvärdinnans kjol
låg utslaget

bland fyra
brinnande björkar

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-09 23:31



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
inte som vanligt...bättre...du är bättre...som vanligt...
gillar björkarna...har en brinnande sådan utanför mitt fönster...snön faller och björken brinner...fast under flygvärdinnans kjol får du vara i fred :)
2007-11-10

  Christer Eriksson
detta är poesi, ibland föds en tanke och ibland sprakar starka bilder, detta blir en blandning av allt. bra, tror att det kan bli jävligt snyggt att sätta ihop ett tiotal liknande. som en massa, en klump av bilder att få in i medvetandet. du är något på spåren, denna, \"dag 1\" och \"dag 2\" känns som en svit.. snyggt, d-78:a...
2007-11-10

  wayward - taiga
shit, va bra!
2007-11-10

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Detta var bilden jag såg framför mig när jag läste dikten.

Hur flygvärdinnan satt med ryggen emot ett träd, trött, slitsam, direktkommen från en flight men var tvungen att ta sig ut i kontemplation i naturen, med ett block och penna i händer som om hon funderade på att skriva det där sista brevet till sin kille, han långt ifrån, hur hon så gärna ville men inte orkade mer. Tiden tröttheten, livsskillnaderna, och hur de 4 träden brann en stund ifrån. De fyra årsoffren- de 4 årstiderna. Hur saknad kräver närhet, hur distans kräver tid. Ett mörkt ögonlock som hänger, mänskligt hängivet.

igenkännande nog, hur man inspireras när känslorna och omgivande intrycken får tid att gestaltas i ord, framförallt på tågresor, flyg, just där kanske det är sannare än något, :)
2007-11-10

  Sanningsägaren VIP
aj
rysare i miniformat
snyggt jobbat som fan!
2007-11-10

    Grönt
ja oj vilken stark bild! går inte att inte känna något av att läsa denna. en stor applåd till dig!
2007-11-09

  Smultris
Jaaaaaaaaaaaaa... det är massor att ha :)

fan daniel, fan så bra... jag älskar detta...
2007-11-09

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Kraft & bild, säger jag bara.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP