Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han drömmer om kärleken och ibland hittar han den bland frukten på ICA

Han lyssnar alltid
i början på varje mening
men glömmer bort det ibland
och tappar hennes ord

han vaknar ibland
i rummet bland hennes lakan
där solen sticker i ögonen
hennes händer på hans kropp

men avståndet blir längre
han knyter skorna och går hem

för hennes fingrar rör aldrig hans händer
sådär som han vill




Fri vers av fröken bäckström
Läst 680 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-10 03:55



Bookmark and Share


  jokerdam
så kan det va ja
2008-09-14

  Manal
ord som får en att fundera, slutet är bara så perfekt.
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström