Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag slutar aldrig att förvåna mig över hur många olika ansikten sorgen har. Nu har jag sörjt min älskade man i två år, det kommer hela tiden nya \"tomma hål\"


En ny tomhet


På morgonen följde
en häger mig över
motorvägen och
jag visste att
det skulle
bli en fin
dag

Det blev det också
och jag möttes
av människor
som förstår
och de gav
mig styrka
och mod
att gå vidare

När jag körde hem
hade jag en varm
glädje inom mig
och det kändes
som om livet
kanske var
på väg
igen

Jag närmade mig huset
och slaget i magen sa
mig något om mina
tårars saknad när
han inte längre
finns och tar
del av min
glädje
den

tomheten hade jag inte mött förut. . . . .





Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-10 12:59



Bookmark and Share


  aol
så gripande rakt tog din skrift tag i mitt hjärta
2011-09-05

  Erik L
Gripande, ärligt och mycket bra skrivet (igen).
2007-11-11

  Frökenfanny
Du skriver oerhört bra, bra känsla och bra innebörd.
2007-11-11

  charlotte hedendahl
Gripande,självutlämnande och så vacker!
2007-11-11

  © anakreon VIP
Sorgen är ditt pris
för ett minnesrikt liv.
Carl-Erik
2007-11-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Gripande o snyggt uppställt också. Tack!!//B
2007-11-10

  Anders Nordlander VIP
Jag gillar din dikt, ditt lugna sätt att skriva. Hur du gestaltar känslor i detta fall din sorg. Jag bokmärker din dikt, om det är OK!!
2007-11-10

  Michaela Dutius
Vilken underbar form du har hittat för din fina och positiva dikt.
Glad för hägern som bar glädje till dig på sina vingar - och jag förstår sorgen i att komma hem till ett tomt hus
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP