Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stark avundsjuka sprider sitt onda väsen i min kropp, jag måste få utlopp på något sätt...


Låt mig förstöra dig, besudlande människa

 

Jag vill ta sönder någon
slita och dra, slå tills ingenting är kvar

Gröpa ur dina ögonhålors plirande klot 
krossa dem så du inte kan se
snitta din panna
för att långsamt dra i ditt hår så skallbenet blottas
trycka ner ditt ansikte i jorden och stampa på dig
Stampa på dig
Med den solkigaste tång
långsamt och smärtsamt dra ut gaddarna
bakom din smirkna läppar

Jag vill skrika i ditt ansikte
slå dig av alla mina krafter tills orken tar slut
krossa dina revben och rycka ut dem genom bröstet
strypa dig med din kropps innanmäte
Jag vill doppa dig i syra, låta huden sakta lösas upp
för att uppgå tillslut till ingenting
Snitta dina brösts känsliga topp
för att se
ilar av blod längs din orena hud

Kvid din jävel, gny likt ett döende djur
Jag vill se dig lida, tryckas ner långt ner i marken
och smutsas av svärtan
bara försvinn, jag hjälper dig dunsta från denna planets yta
om jag så ska äta varenda vidrigt motbjudande
del av din vämjeliga kropp.

Slita, dra, rycka, klösa, slå, sparka, stampa
Jag vill förstöra dig totalt

 

 

 

 

 

Eller
så vill jag bara sätta mig ner
försvinna in i mig själv
och låta tårarna falla tills hjärtat kryper ut.

 




Fri vers av Jannike
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 13:58



Bookmark and Share


  H. Karla
Det här var riktigt starkt och intensivt skrivet! Du har ett fantastiskt språk, med ett fantastiskt flyt som rinner in i kroppen snabbt och motståndslöst. Man blir trollbunden till sista raden, där man bara känner: Slå och sparka hur mycket du vill, bara du inte låter hjärtat krypa ut!\"
2008-01-10

  Lyckohäxan Enediel
Oj...det kan inte bli mycket kvar...brrr...dig vill man inte reta upp!
Du lyckas fånga den \"starka avundsjukan\" på ett alldeles ypperligt sätt!
2007-11-10

    ingvar VIP
Denna dikt - i all sin destruktivitet och glödande hat - är alldeles utmärkt skriven.
Det vore dock inte roligt att vara föremålet för denna hämndlystnad..
Ingvar
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike