Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslappen

Hej,

        det här är en kärlekslapp
för att beskriva vad jag inte vågar
säga dig med ljud

        det här är en kärlekslapp
för att beskriva vad det är som pågår
jag skickar med bud

        i mitt hjärta, i mitt bröst
        finns ett hopp, där finns en tröst
        om jag vågar skicka ut
        den här lappen snart, till slut




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 649 gånger
Publicerad 2007-11-10 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson