Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om en förlorad kärlek, en förklaring, tolka och kommentera gärna, hope you like it!


Vad ska jag säga?

Vad ska jag säga?
När det inte finns nåt mer att säga.
Vad ska jag säga.?
När allting ändå är förlorat.

Försöker att säga saker som jag inte redan har sagt.
Men allt är ändå sagt.
Alla saker som jag sagt och känt.
Alla saker har redan hänt.
Allt som jag vill berätta nu, men jag har tvekat för länge.
Det är inte längre du.

Vad ska jag säga?
När det inte finns nåt mer att säga.
Vad ska jag säga?
När allting ändå är förlorat.

Försöker ge dig saker som jag aldrig gett.
Men jag har redan gett allting jag kan.
Alla känslor jag försökte rädda, men alla känslor försvann.
Du och jag tog slut, förlusten vann.

Vad ska jag säga.
När det inte finns nåt mer att säga.
Vad ska jag säga.
När allting ändå är förlorat.

Försöker att laga det spruckna hjärtat efter oss,
Men sprickan va för stor.
Allting som jag känt, alla saker som vi gjorde.
Alla dom tiderna finns inte mer.

Vad ska jag säga?
När det inte finns nåt mer att säga.
Vad ska jag säga?
När allting ändå är förlorat.




Fri vers av Emil Idre
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-11-10 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Idre
Emil Idre