Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför?


När slutar jag gå min väg

Den sista gång jag såg dej
det var en junidag
Du satt där mitt i maten
och jag, jag gick min väg

Jag vände mej tillbaka
men dörren den var stängd
Och ute lyste solen
men kändes som ett regn

Såg bort mot andra hållet
Den vägen lyste blek och tom
men likväl gick jag ditåt
kunde inte vända om

Varför gör jag såna saker
som jag inte tycker om?
Varför lämnar jag en trygghet
för något, jag vet ej vad?

?

Så hemma har varit platsen
för tankar om vägen bort

Och nu igen så sker det

Jag går




Fri vers av Dionysius
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius