Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
there\'s just too much that time can not erease when you cried I wipe away all of your tears when you screamed I fight away all your fears and I held your hand through all of these years but you still have all of me


jag lovar älskling, jag kan hålla mitt löfte, jag ska bara aldrig kolla på dej igen

jag önskar nästan
halvt
att jag kunde stanna

men

jag klarar inte av dej längre
klarar inte av

för du tycks inte minnas mej
men jag tror nog att jag älskar dej ändå

you still have all of me

men jag lovar
jag ska hålla mitt löfte
det jag gav till mej själv
för så länge sen

aldrig
aldrig igen
det blir inte vi
punkt

för jag passar bäst ensam
jag skadar ingen då

vad ni inte vet mår ni inte dåligt av
så ni behöver inte veta om mej
för ni skulle aldrig klara det
det går bara inte

ingen annan gör det
alla faller
förr eller senare



































men jag lovar dej älskling, jag ska aldrig skratta mer för du gillade det inte




Fri vers av Abandoned
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 20:44



Bookmark and Share


  KänslanAvIngenting
Oj, det gör så ont, du får verkligen fram smärtan.
Förr eller senare faller allt.
Vackert skrivet.
ta hand om dig, vännen, le - det förtjänar du!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned