Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland det jag saknar mest


krama mej

krama mej

hårt

krama mej

djupt

krama mej

ärligt

krama mej

ömt

krama mej

länge

krama mej



BARA KRAMA MEJ




Övriga genrer av emilf77
Läst 759 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2007-11-10 22:10



Bookmark and Share


  CJ
STOR KRAM!
2009-03-14

  Ex¤animo
*KRAM*
2008-12-15

  Marreb
Ja det är precis så det känns ju. Snyggt. :-)
2008-08-17

  albertina
Skönt att bli kramad=) Och att kramas.
En mysig text om närhet.
Fint...
Så jag sänder några kramar till dig
2008-03-25

  glittertindra
det man saknar mest är det man oftast behöver
2008-02-22

  någonivärlden
En kram med det innehållet skulle jag vilja ha!
2008-02-15

    R Peiper VIP
Kramgo!!!
2008-02-13

    Brell
Vem kan motstå att krama? Det är det bästa som finns.
KRAAAAM!!!!!
2008-02-12

  Burn
back to basics kan man säga, det upsrungliga. kram på dig!
2008-01-29

    soli
Gillar denna jättemycket!!
Kram!!
2008-01-28

  Anna Nickolausson
ja en kram kan värma både kalla nätter och en orolig själ
2008-01-27

  somepeoplesearchforever
KRAAAAM.
2007-12-16

    Lindizz
Enkla ord och ärlig text, en kram kan göra en glad.
2007-11-19

    Lady and the Tramp
Ah, jag gillar den! Att den är så enkelt, okomplicerat härlig!
2007-11-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOW!
Orden Dina,
väller över
en...
2007-11-11

    Cammo
åh, ja. ja ja. helt underbart! Perfekt!!

\"krama mej

ärligt

krama mej

ömt

krama mej

länge\"

Så så bra

JAg bokmärker
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77