Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...talar väl för sig själv...


"The best words ever written"

The best words ever written,
is by a person so broken she can touch
her own thoughts.

The best words ever written,
is the ones that leaves your eyes bleeding after
reading them.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-10 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP